Bedriftsturer
 

. . . . H A V F I S K E

Været og sesongen avgjør hovedsaklig hva slags fisk en får og hvor mye, men det er umåtelig spennende hver gang det rykker i stanga. Hva sitter på kroken og hvor stor er den?

Varighet : 3 timer til flere dager, hele året.
Oppstart: Etter avtale.
Deltagere: Minimum 5 -, maksimum 40 deltagere.
Beskrivelse: Utgangspunkt er verdens eneste verneverdige seilende jekt ”PAULINE”. Med vår RIB frakter vi ekstremfiskerne i 50 knops fart til fiskeplassene der ruggene beiter. ”PAULINE” har køyekapasitet til 10 gjester og god bysse. Vi samarbeider med overnattingssteder i sjarmerende fiskevær.
 

 

 

. . . . B L U E S – C R U I S E

Gjennom rytmiske toner fra gitarspill og sang skaper musikerne sammen med ”Pauline” bevegelser på fjorden. En ”Blues-opplevelse” som er svært ettertraktet av firmaer som vil gi sine ansatte noe helt spesielt.

Varighet: 2 til 4 timer.
Oppstart: Etter avtale.
Deltagere: Max 40 personer.
Beskrivelse: ”Blues – Cruise” er den intime nytelsen av musikk, god drikke og noe smågodt. På det store dekket er det anledning til å svinge seg til rytmene eller en kan få en rolig prat under dekk i den romslige banjeren. Den kulinariske opplevelsen er den samme for alle om det er firma-ansatte, familier eller enkeltpersoner. Ombord på ”Pauline” nytes livet i behagelig tempo.
 

 

 

. . . .   &  L E R K E N D A L

Over Strindfjorden med råseilsjekta Pauline til kamparenaen på Lerkendal. Dette kommer til å bli årets friskeste fotballopplevelse. Med verdens siste seilende jekt, som i sin tid var med og la grunnlaget for midtnorsk næringslivs vekst, skal vi innta Trondheim med brask og bram.

Varighet: Etter avtale
Oppstart: Etter avtale
Deltagere: 10 til 40 personer.
Beskrivelse: Jekta Pauline ligger klar ved avtalt havn for å ta dere ombord til en tjære-ekte kulturseilas med blikk for fremtiden. Ombord oser et liv i lette toner. Stress og høye skuldre ble igjen på kaia, og lungene fylles med herlig frisk sjøluft.

KLIKK HER
for eksempel på opplegg.
 

 

 

. . . . J E K T A ”P A U L I N E”.

BÆRER DU PÅ EN SEILERDRØM?
Vi seiler i et av Norges mest aktive kystkulturområder, der reisen er selve målet. Men underveis kan vi friste med et mangfold av opplevelser.

Varighet: 1 til 14 dager.
Oppstart: Etter avtale.
Deltagere: 8 til 25 personer.
Beskrivelse: Som medseilende mannskap ombord på den eneste og eldste seilende råseiljekt, gir vi deg en opplevelse som du ikke trodde fantes. En glir inn i skutas rutiner og fasineres av det ekte gammeldagse sjømannskap. Det å stå på et ekte dekk og kjenne vinden i håret og saltvannsmaken på leppene mens skuta arbeider med elementene, må oppleves.

KLIKK HER
for informasjon om aktiv kyst seilas.
 

 

 

. . . . I N N H E R R E D`s

KULTUR- OG ATTRAKSJONS AKTIVITETER
Innherred har gjennom hele historien vært aktiv og ledende innen jord/skogbruk, jakt/fiske, handel og skipsfart.

Varighet: 2 til 4 dagers kurs/seminar-opplegg med innlagte avbrekk av forskjellig karakter.
Oppstart: Etter avtale.
Deltagere: Minimum 20 -, maksimum 40 deltagere.
Beskrivelse: Transport, omvisning på attraktive steder i Innherred.
 

KLIKK HER
for et utvalg av aktiviteter.
 

 

 

. . . . R A F T I N G

PÅ KYSTEN AV TRØNDELAG
En havsafari gjennom Froan til Halten eller fra Vikna ut på Folla, Midt-Norges utpost, i 50 knop. Et møte med naturkreftene på nært hold.

Varighet: 1 til 2 timer.
Oppstart: Etter avtale.
Deltagere: 4 til 10 personer.
Beskrivelse: Med 200 hk. på hekken og inntil 10 venner fordelt på to pongtonger av gummibåten tar vi Havet i vold. Turen legges opp etter været og det som ønskes. Det er mulig å kjøre et ren ”adrenalin-kick” ut til berusende havbølger mellom holmer og skjær, eller kanskje en opplevelsestur ut til de ytterste blankskurte skjær passer bedre. Skipperen velger den ruta som passer for deltagerne, været tatt i betraktning.
 

 

 

. . . . A C T I O N F Y L T   S K O L E T U R

71 GRADER NORD OG ROBINSON BLIR BARNEMAT I FORHOLD

En ramsalt skoletur der elevene inngår som mannskap på jekta ”Pauline”. Seiling, byssevakt og rorvakt, avløses med fisking, strandhugg, bading med action på vanntrampoline, snorkling i dykkerutstyr, tautrekking, oppdagelsestur i fjæra og havrafting.

Varighet : 3 dager til 5 dager
Oppstart : Etter avtale
Deltagere : Minimum 25 elever
Beskrivelse : ”Pauline” gjør noe med alle oss som er så heldige å få delta i å seile med verdens eneste råseilsjekt. Gjennom opplevelsene og nærheten ombord opplever elevene nye kvaliteter og sider ved seg selv som de ikke trodde fantes.

KLIKK HER
for å se nærmere på noen av aktivitetene under skoleturene.
 

 

 

 

Tilbake