Drømmer du om en spennende ferie til kong hvitebjørns land Arktis,

kan du gå om bord i vårt ekspedisjonsfartøy i Norge, og på ekte ”FRAM” - vis bli med over Atlanterhavet mot den kalde – og ukjente Grønlands-kysten. Du får oppleve jaktsamfunn, vill natur, et dyreliv med blant annet blåhval, hvalross, isbjørn, sjøfugl, moskus og rein med flere på nært hold. Gigantiske isfjell som kan bli over 1 km. lang og ruve 100m opp er et majestetisk skue.
Ekspedisjonen tar ca 3 uker og er krydret med gummibåt-, kajakk – og/eller fotturer i en av verdens mest eksotiske avkroker.

Nå har du en unik mulighet til å oppleve noe som de færreste har vært forunt.

Ta kontakt med oss på e-post: asbjorn@maritimcharter.com eller på tlf: 97 11 45 00 for flere opplysninger om den store Grønlandsturen i 2007. Ytterligere informasjon kan du også finne på denne linken.

KLIKK HER


 

____________________________________________________________________________

 

 

. . . . det ubeskrivelige Arktis

Asbjørn F. Aastrøm adventures arrangerer eksklusive ekspedisjoner til ubeskrivelige områder i Arktis. Makeløs natur, unik flora og dyreliv og dramatiske isfjell i et krystall klart polarvann sammen med en fascinerende midnattsol.

-alt dette venter på deg i den hektiske polarsommeren.

Du kan komme nord for den 80 breddegrad og oppleve isbjørn eller seile inn i de mange Grønlandske fjorder. Der fisker vi polarlaks eller drar ut på fotosafari etter caribu og moskusdyr i en makeløs natur.

Sammen med Asbjørn F. Aastrøm kan du arrangere din egen ekspedisjon.
Ombord på vårt ekspedisjonsskip ”Pia-Mi ” vil du finne alt det utstyret som skal til for en vellykket ekspedisjon i arktisk farvann, komfortabelt for fire gjester og et mannskap på fire.

Skulle du ønske et større arktisk fartøy med større plass og kanskje helikopter, kan jeg hjelpe deg med det.


 

Tilbake