Reiser rundt om i verden

Maritim Charter A/S har siden starten ledet både små turer og store ekspedisjoner til mange destinasjoner rundt om i verden.
Blant disse kan vi nevne steder som: Norskekysten, Shetland, Færøyene, Island, Svalbard, Grønland, Russland, Azorene, Madeira, Caribien og Frank Polynesia i Stillehavet. I tillegg har vi ledet de store ekspedisjonene i kjølvannet av Polarforskeren Otto Sverdrup til Nord Vest Grønland og Nord Øst Canada, Sibir og Russland, samt Cuba. Som dere skjønner er vi erfarne eventyrere med lang og suksessfull bakgrunn.

I den senere tid har vi brukt vår erfaring til å skreddersy turer på kysten av Trøndelag og i Caribien, men er alltid åpne for nye eventyr i den store verden. Så ta gjerne kontakt med oss, for å planlegge din neste seil og ferietur.

 

Bærer du på en seilerdrøm?

Vi seiler i et av Norges mest aktive kystkulturområder, der reisen er selve målet. Men underveis kan vi friste med et mangfold av opplevelser.
Som medseilende mannskap ombord på en av våre charterbåter gir vi deg en opplevelse du ikke trodde fantes. En glir inn i skutas rutiner og fascineres av det ekte gammeldagse sjømannskap. Det å stå på et ekte dekk, kjenne vinden i håret og saltvannsmaken på leppene mens skuta arbeider med elementene, må oppleves.
 


 

Bli med Maritim Charter til Caribien!

Et område med hundrevis av øyer, kjent for farlige rev, pirater og store gullskatter. Fantastisk dykking eller rett og slett rekreasjon og soling i deilig tropisk vann.

Mye av Caribiens fascinasjon ligger i øyenes skiftende geografi, topografi, språk og kultur. Folk er kjent for en avslappet og vennlig væremåte. Morgendagens problem hører morgendagen til, og tiden den kommer…

KLIKK HER
for å få kart over Caribien

 

 

Arktiske Strøk

Vi i Maritim Charter har gjennom årene hatt flere ekspedisjoner til Arktiske strøk. Noen har vert til Svalbard på Isbjørnsafari, mens andre har vert av større kaliber.

De største ekspedisjonene har gått i fotsporene til polarforsker Otto Sverdrup og hans ekspedisjon NYTT LAND i Nord Øst Canada. Da vi dro tilbake dit i 1992 og 1995 foregikk det med store gummibåter (1992) og snøskutere (1995). Vil du vite mer om disse ekspedisjonene KLIKK INN på denne linken.

 Tilbake